2015. október 2., péntek

Költözik a Mozgáskuckó

Gondolkoztál már azon, hogy ha friss diplomásként megkérnek: ÁLMODJ EGY IGAZÁN NAGYOT!!!, akkor az mi lett volna? Egy akkorát, amit magad sem hiszel el, hogy valaha sikerülhet... Amin jó elálmodozni, de hát hol vagyok én attól? Képzeljétek el, nekem most sikerült! Pár nap és a végére érnek a munkálatok, holnap költözünk a SAJÁT rendelőmbe, ami az elmúlt két hónapban épült fel.

Zöldfülű kezdőként első körben az irányt kellett kitalálni. Ehhez hozzáadni egy jó adag lelkesedést, a szakma és a gyerekek szeretetét. Majd jött persze rengeteg tanulás, fejlődés, tudásvágy. Majd egyszer csak megjelentek az életemben azok az emberek, helyek, lehetőségek, kollégák, rendezvények, stb., amelyek mind tovább vittek ezen az úton. Egészen eddig. Mostanáig..... 

Bő két évvel ezelőtt indult útjára a Mozgáskuckó, akkor írtam erről több ízben is. Időközben két főre bővült, és azóta több, mint 150 család fordult meg nálunk egyéni terápián, és különböző fejlesztéseken. Emellett jelenleg 5 TSMT csoport fut két különböző helyszínen. Ezek alapján úgy festett, hogy megérett a helyzet a költözésre.

Az új hely, egy frissen és újonnan épült faházikó. Fűthető, szigetelt, illatos, gyönyörű! A kezelőhelység nagyobb, mint az előző helyen, van benne külön előszoba is, és persze egy mellékhelyiség. A színek tekintetében maradt a régi vonulat, a bútorok is költöznek velünk, illetve újakat is vásároltunk. Még néhány simítás van hátra, és készen lesz.

A legszebb az egészben az, hogy családilag épült. Anyukám párja volt a főépítész, anyukám, apukám is sokat dolgoztak rajta, illetve a nagynéném is lelkesen festegetett. Jómagam is igyekeztem kivenni a részem, ahol tudtam, és persze baráti segítség is érkezett olykor. Ezúton is köszönöm nekik a rengeteg munkát, tényleg hatalmas teljesítmény volt!

Szóval mostantól új címen várunk mindenkit, mely a honlapon megtalálható: mozgaskucko.hu

Képek is érkeznek hamarosan (ide is), de most csak ennyi így hirtelen. Igazából csak ülök itt és nem is tudom mit írjak..... nincsenek szavak, melyek kifejezhetnék azt a sok minden jót és örömöt, amit most érzek ezzel kapcsolatban :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése