2013. augusztus 13., kedd

Lélekállítás

Az elmúlt 9 hónapban minden hónapban 3 napot egy különleges tanfolyamon töltöttem el: LÉLEKÁLLÍTÁS

A kurzust  János Alex barátom és mentorom tartotta a Phoenix Stúdióban. ( http://phoenixstudio.eu )
Alexet régóta ismerem, sokat jártam hozzá családállításra /lélekállításra. Ő biztatott arra is, hogy jelentkezzek a tanfolyamra, és legyen én is lélekállító. Sikerült!

János Alex és én (büszkén az oklevéllel)
A módszer Bert Hellinger-féle családállítástól ered, annak kissé kibővített változata. De lényege pontosan ugyanaz.. A segítségével olyan tudatalatti mintákat ismerhetünk fel, amelyeket régről (akár családi "örökségként") hurcolunk magunkkal. Akkor érdemes ezeken változtatni, ha akadályozó tényezőnek éljük meg a mindennapjainkban. Ezek a minták olyankor működnek erőteljesen, amikor újra meg újra hasonló szituba kerülsz, és nem tudod miért. Amikor pontosan tudod, hogy hogyan szeretnéd csinálni, de valami megmagyarázhatatlan okból mégsem úgy csinálod... Ismerős, ugye? 

A Lélekállítás segítségével felismerhetjük az életünkben a korlátozó mintázatokat, új mintákra cserélhetjük őket, és eközben jobban megérthetjük saját magunk és a családunk működését.
Én az elmúlt 6 év során seregnyi családállításon vettem részt, és nagyon sokat változott az életem pozitív irányban. Ezzel a  módszerrel most már én is segíthetek másoknak is (csakúgy mint az eddigi tudásommal), hogy gyógyuljanak, épüljenek, fejlődjenek, boldogabbá legyenek.

A módszerről bővebb leírást itt találtok: janosalex.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése